malamalpamala Posted May 31, 2013 Report Share Posted May 31, 2013 Witam. Do sprzedania mam kompletny (gotowy do łowienia) zestaw karpiowy. Cały sprzęt oceniam na stan bardzo dobry. Na rybach byłem dosłownie 5 razy, złowiłem 2 karpie - 7,4 oraz 8,8 kg. Sprzedaję, ponieważ najzwyczajniej w świecie nie mam czasu na zasiadki karpiowe. Na cały ten sprzęt przeznaczyłem około 420 zł. W skład zestawu wchodzą: Kij karpiowy X2 Black Phantom II 3.60 m 2.75 lb - kij dwuskładowy, 6 przelotek, wykonana z kompozytów węglowych. Kołowrotek X2 Helius Runner 4500B z wolnym biegiem - kołowrotek posiadający 3 łożyska kulkowe, przełożenie 5,1:1. Dwie podpórki Jaxon w kolorze srebrnym - posiadają możliwość rozłożenia, przez co zwiększa się ich wysokość. Żyłka Konger Team Carp 0,35 mm 13,4 kg - bardzo dobra i wytrzymała żyłka w ciemnozielonym maskującym kolorze. Stopery Traper Ultra - świetne przezroczyste stopery, które nadają się do kulek jak i zarówno do kukurydzy. Zużyłem dosłownie kilka sztuk, zostało kilkadziesiąt. Trzy igły oraz jedno wiertło firmy Fox oraz Jaxon. Dwa ciężarki o masie 80 gr (kula) i 70gr (grippa) - świetnie nadają się do łowienia na twardym, prostym dnie jak i na podwodnych spadach. Ich masa powoduje efekt samozacięcia. Worki PVA Korda Solidz 85x110mm - świetne worki PVA, które bardzo szybko rozpuszczają się nawet w zimnej wodzie. Posiadają specjalną łopatkę, ułatwiającą napełnianie worków. Zostały mi 3 sztuki. Sygnalizator karpiowy X2 Piccolo - posiada 2 pokrętła do regulacji głośności oraz rodzaju dźwięku. Wraz z nim dorzucam baterię 9V GP. Swinger Cormoran Line Dancer w kolorze czerwonym - świetnie sygnalizuje brania karpia oraz posiada dodatkowe obciążenie (przydatne podczas silnego wiatru). Zestaw bezpieczny samozacinający Pelzer Safety Rig System - gotowy zestaw karpiowy samozacinający. W jego skład wchodzi: rurka sylikonowa antysplątaninowa, krętlik, bezpieczny klips oraz gumowa nakładka go zabezpieczająca. Wszystkiego po 3 sztuki. Trzy przypony karpiowe z haczykami firmy CARP'R'US oraz Mustad - dwa przypony z bardzo wytrzymałej plecionki z haczykami CARP'R'US w rozmiarze 6 i 4 razem z włosem. Jeden przypon z fluorocarbonu z haczykiem Mustad o rozmiarze 4 razem z włosem. Dwa z nich nigdy nie były montowane do zestawu. Butt Grip Traper, który mocno trzyma rękojeść kija. Naprawdę przydatny na zasiadkach. Kulki Dynamite Baits Rod Hutchinson PEACH & MANGO 20mm - świetne owocowe kulki o zapachu brzoskwini i mango z nutą syropu klonowego. Są miękkie i bardzo dobrze pracują w wodzie. Paczka 1 kg, zużyłem około 20-25 kulek. Kulki Carp Devil Baits Karpiowy Gulasz 16, 18 i 24 mm w dipie - killer u sporej ilości karpiarzy. Doskonale pracują w wodzie dzięki temu, że są w dipie. Pudełeczko 100gr (około 25 kulek), zużyłem 3-4 kulki. Pellet Bait-Tech Halibut 4 mm - świetnie pracujący drobny pellet o zapachu halibuta. Z paczki 1 kg zostało około 0,3 kg. Pellet Carp Devil Baits Gold Line Halibut 20 mm - pellet 20 mm o zapachu halibuta. Paczka 1 kg, zostało około 0,25 kg. FOTO: Link do albumu ze zdjęciami: ZDJĘCIA CENA: 220 zł + koszty wysyłki Na prośbę zainteresowanych mogę wysłać dodatkowe, dokładniejsze zdjęcia. KONTAKT: Wszelkie pytania proszę kierować w tym temacie, na PW lub na GG (nr: 11430221). Jestem również dostępny po numerem telefonu: 503519390 (dzwonić po 15). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts