morcin2 Posted June 1, 2013 Report Share Posted June 1, 2013 (edited) musiałem wymienić szczytówkę w nowej wedce bo się złamała przy prostowaniu zyłki i czy na takiej szczytówce pełnej dobrze zacina się ryby chodzi czy dosyć miękko bo lubie sobie dość mocno zaciąć miałem szczytówke z wedki karpiowej (pustą) i nie umiałem zaciąć zadnej ryby , nowa szczytówka ma 39cm po dopasowaiu i nie wiem nawet czy włożyc tam tą ruchomą przelotke wedka ma oryginalną długość 3,9m ale teraz jest z 20cm krótsza Edited June 1, 2013 by morcin2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek Posted June 2, 2013 Report Share Posted June 2, 2013 Trudno wyczuć, jak Ci pomóc? Może zrób jakąś fotkę, wyślij... Może dałoby się coś zrobić, ja zawsze wierzę W profilu nie zaznaczyłeś gdzie mieszkasz? Ja na Wybrzeżu, w Gdańsku. W razie potrzeby mógłbym coś wymyślić, po kosztach... bez profitu, po koleżeńsku Link to comment Share on other sites More sharing options...
morcin2 Posted June 2, 2013 Author Report Share Posted June 2, 2013 no fakt serwera nie opłacam ale przeszła mi ochota na wedkarstwo Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybek Posted June 2, 2013 Report Share Posted June 2, 2013 Zrazić można się do wszystkiego i poddać. Nie odpuściłbym tak łatwo. Pozdrawiam i życzę sukcesów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hege Posted June 2, 2013 Report Share Posted June 2, 2013 Automatyczna wiadomość Temat przeniesiony z forum "Spławik" do "Warsztat wędkarski-naprawa, majsterkowanie.". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts