Adam Bremer Posted July 22, 2013 Report Share Posted July 22, 2013 Witajcie mam do sprzedania dwie Wędki Shimano ALIVIO SLIM TE GT data zakupu: maj 2013 (ten sezon) długość:3,60 ciężar wyrzutu: 30-60g powód sprzedaży: wędki były wykorzystywane jako pierwsze karpiówki świetnie się spisywały ale trafiła się okazja na Daiwy - trzeba było skorzystać stan: bardzo dobry Najchętniej sprzedał bym obie wędki na raz cena za jedną 80 zł + ewentualne koszty wysyłki lub odbiór osobisty Warszawa (z wyjątkiem terminu 24-31 lipca w tym czasie odbiór w okolicach Łęczna, Ostrów Lubelski, Parczew) tel 660717755 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erni Posted October 25, 2013 Report Share Posted October 25, 2013 Aktualne?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
erni Posted October 28, 2013 Report Share Posted October 28, 2013 Aktualne?? Więc sam sobie odpowiem NIE NIE AKTUALNE nie doczekałem się info więć napisałem smsa po czym dostałem odp JUŻ DAWNO NIE AKTUALE(moja myśl:super,dzięki za info) wg mnie info dla admina/moda-można usunąć nie aktualne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts