MICHNIK Posted December 11, 2011 Report Share Posted December 11, 2011 www.carpshop.pl jest to stronka dla wszystkich łowców karpi znajdziemy tu wszystko co potrzebne do łowienia na grunt od haczyków przez sygnalizatory do łodzi zanętowych dostaniemy tam produkty świetnych marek które dosyć nie dawno są na Polskim rynku takie jak Carp Devil Baits czy Carp Rus na stronce są również zamieszczone informację o różnych imprezach dla karpiarzy.Chciałem zwrócić waszą uwagę na ten sklep internetowy nie ze względu na niskie ceny bo takie nie są z resztą karpiarstwo jak wiadomo nie jest tanim sportem, chciałem napisać o tym sklepie ponieważ możemy w nim dostać wiele akcesoriów których próżno szukać w przydomowych wędkarskich a chodzi mi tu głównie o elementy zestawów końcowych takie jak gotowe akcesoria fluorocarbonowe do konstruowania przyponów kombinowanych, mouth snaggers, maskownice przyponów, świetne Japońskie haki cranked hook i wiele innych.Każdy kto się tym interesuje powinien koniecznie zajrzeć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts