Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Sorry że tak długo nie odpisywałem. Nieznam nikogo kto by mnie nauczył łowić tyczką. Miałem duży remont domu więc nie zakupiłem kombajnu tyczki. Za jakiś czas będe chciał kupić używana tyczke kombajn. Czy ta tyczka będzie na duże karpie czy plotki leszczyki małe

Sensor Power Match 724 . Czy ktoś wie gdzie kupić używana tyczke kombajn za dobrą cene??

Edytowane przez wind
edycja linku
Gość ŁYSY0312
Napisano

Masz też całkiem fajne forum lubelskie. Tam też sporo chłopaków z tyczkami udziela się. Miałbyś w razie czego na miejscu do oglądania tyczki.

Napisano (edytowane)

Ale teraz Robinson wypuścił nową dość fajną tyczkę: 

LINK

Zadzwonić, dogadać się w sprawie packu i kupić :) myślę, że kij+top do kubka+top 4-el+pokrowiec i tuby dało by radę złożyć za 1500-1600zł. wędka jest przyzwoita i mocna i na dodatek miałbyś nówkę z gwarancją. 

Edytowane przez wind
edycja linku
Napisano (edytowane)

Chciałbym łowić na początek tyczką duże ryby jak karpie amury. A potem drugą tyczką małe ryby jak płotki leszcze. Możesz podać jonasz7 numer telefonu kto sprzedaje tyczke w packu. Jestem z lubelskiego mógłbym dojechać autem w jedną strone do 300kilometrów. Czy lepiej kupić używaną tyczke i podest wędkarski.

Dzięki

Edytowane przez tyczka1