tyczka1 Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 Jak kupie mieszankę bazową Rapie Baits Bass Mix 50/50 3kg. czy do tego mogę dodać jak: Betaine, Żółty barwnik, Sztuczny miód, trochę oleju roślinnego, jajka i z tego będą dobre kulki proteinowe i to wystarczy. Dziękih 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest woldi Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 Nie wystarczy. Mix 50/50 to baza, do której musisz dodać ,,coś konkretnego,,, bo sama w sobie nie tworzy odpowiedniej kompozycji do wytworzenie atrakcyjnej kulki. Olej i jajka są obowiązkowym dodatkiem, ale betainę i barwnik już bym sobie darował, bo nic nie dają, a podnoszą koszty produkcji 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyczka1 Posted December 23, 2013 Author Report Share Posted December 23, 2013 Jeśli jeszcze dodam flavour koncentrat to kulki będą bardziej atrakcyjniejsze???? i jak będę dużo zanęcał to mogę dodać mniej produktów a jak będę mniej zanęcał to więcej produktów dodać będe mógł???? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest woldi Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 Łowić bezwartościowymi kulkami można jedynie bez wcześniejszego nęcenia, bo inaczej niedobre żarło będą omijać szerokim łukiem. Co masz na myśli pisząc ,,produkty,,, bo z tego co widzę to chciałbyś łowić na kulki zrobione z samej np.mąki wrocławskiej? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damianosek Posted August 28, 2015 Report Share Posted August 28, 2015 Ja tam nie mieszam nic odkąd na rynku sa gotowe kulki proteinowe, do rzucania czy kulki haczykowe. Po co sobie głowe tym zawracać skoro producenci pomyśleli już za nas. Chyba że naprawde lubicie to już inna para kaloszy. Ja z powodzeniem używam kulek proteinowych haczykowych z renmar baits i gra gitara. Jakby ktoś był zainteresowany do daje: http://www.vimarco.pl/pl/kulki-zanetowe-13/ 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts