mitro Napisano 5 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Witam, jestem początkującym wędkarzem i generalnie bardzo spodobało mi się mucharstwo.Od dłuższego czasu chodzi mi po głowie wypad w góry...Bardzo chciałbym udać się w spokojne miejsce gdzie mógłbym iść cały dzień w górę rzeki i cieszyć się złowionymi okazami, następnie przespać się pod namiotem i rano ruszyć w drogę powrotną...Najlepiej aby rzeka była szeroka i niezbyt głęboka, abym mógł sobie spokojnie brodzić w wodzie...Jest to w ogóle możliwe w Polsce?Ogólnie proszę o informację na jaką rzekę, jaki zestaw robali musiał bym "ukręcić" na taki wypad, w jakim okręgu dokonać opłat?Z góry bardzo dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czeslaww Napisano 9 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Mam podonie jak Ty - tez jestem początkowym wędkarzem i też marzę o takim wypadzie. Mam jednak ten problem, ze żona mnie nie puszcza :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tammyy Napisano 9 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Nie zawsze musisz się zgadzać z żoną. Sam się puść... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stawny Napisano 17 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Mój ex teściu łowił w okolicach Piły na muchę, zawsze mnie podziw brał i bierze do tej metody, ale nie chyba nie dla mnie, a pstrąg z Gwdy na muchę lepszy niż z gór w smaku oczywiście, i fajnie Wielkopolanki nad wodą sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi