K_sroka Napisano 28 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Na samym początku napisze, że ryba jest kupiona z hodowli. Mam pytanie czy mógłby ktoś polecić jakiś przepis na przyrządzenie jesiotra. Oczywiście w sieci jest wiele przepisów, ale wolałbym się oprzeć na czyjejś radzie niż wybierać jeden z wielu przepisów. Czytałem coś o wyciąganiu rdzenia kręgowego a mianowicie, że lepiej zrobić to przed pieczeniem, smażeniem itd. Nie wiem jak to zrobić. Niby naciąć gdzieś pod ogonem ale filmiku nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się