Skocz do zawartości

Jesiotr


K_sroka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Na samym początku napisze, że ryba jest kupiona z hodowli. 

Mam pytanie czy mógłby ktoś polecić jakiś przepis na przyrządzenie jesiotra. Oczywiście w sieci jest wiele przepisów, ale wolałbym się oprzeć na czyjejś radzie niż wybierać jeden z wielu przepisów. Czytałem coś o wyciąganiu rdzenia kręgowego a mianowicie, że lepiej zrobić to przed pieczeniem, smażeniem itd. Nie wiem jak to zrobić. Niby naciąć gdzieś pod ogonem ale filmiku nie znalazłem. 

 

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
 Udostępnij

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...