Jump to content

Jesiotr


K_sroka
 Share

Recommended Posts

Na samym początku napisze, że ryba jest kupiona z hodowli. 

Mam pytanie czy mógłby ktoś polecić jakiś przepis na przyrządzenie jesiotra. Oczywiście w sieci jest wiele przepisów, ale wolałbym się oprzeć na czyjejś radzie niż wybierać jeden z wielu przepisów. Czytałem coś o wyciąganiu rdzenia kręgowego a mianowicie, że lepiej zrobić to przed pieczeniem, smażeniem itd. Nie wiem jak to zrobić. Niby naciąć gdzieś pod ogonem ale filmiku nie znalazłem. 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...