Miłosz Kulig Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 Witam wszystkich ,to moj pierwszy post na tym forum wiec za wszelkie pomyłki przepraszam A moje pytannie brzmi " Jaki mozecie doradzic mi kołowrotek do spinningu Mistral Aqua spi 2,70 cw5-25,łowię głównie na stawach i na małych rzekach,chodzi mi głównie o kołowrotek ktory sprawdzi sie na szczupaki i okonie,cenowo tak do 200 zł.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ŁYSY0312 Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 Do 200zł to Spro Passion. Ciut powyżej 200zł Ryobi Zauber, ewentualnie + parę PLN-ów Spro Red Arct Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ozet Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 I jeszcze wiecznie żywa (jak Lenin) Catana Shimano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest woldi Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 I jeszcze wiecznie żywa (jak Lenin) Catana Shimano. Żywa, ale nie bardzo na forach , a niestety, bo jest super wytrzymała i niezawodna z tym, że wielu ma chyba problem z jej zbyt niską ceną Co do SPRO to miałem co prawda inny model, bo bluearc tuff-body i...jak niespodziewanie otrzymałem tak szybko oddałem ze względu na wady konstrukcyjne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts