RybakONB Napisano 7 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 (edytowane) Witam dziś w garażu znalazłem wędke. Jest to bacik SHIMANO 6metrowy ... Ile taki bat może być wart ? jest to SHIMANO TC 10-600 6.00m C.W. 5/10g wysuwany teleskopowo wędka po złożeniu ma 1.15cm i jest zaskakująco lekka. Wygląda prawie jak nowa jest to raczej dość stara wędka ... Pomoże mi to ktoś wycenić ? Czy raczej jest to już bezcenne ? Pozdrawiam Michał ! Edytowane 7 Września 2014 przez RybakONB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 7 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 A nie ma tam literek jeszcze BX?? Jeśli sa to kij, o ile nieużywany, to jest wart ok. 30zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RybakONB Napisano 7 Września 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 właśnie nic nie ma ... są tylko te oznaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 7 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Zrób foto i wrzuć na forum. Nic mi niestety do głowy nie przychodzi, a wujek google milczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RybakONB Napisano 7 Września 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind Napisano 7 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Znalazłem na stronach serbskich, niestety najdłuższy kij o tych oznaczeniach to 5m i jego wartośc wyniosła .... 20zł, w przeliczeniu na dzisiejszy kurs dinara. I to cena z 2002 roku . Nie chcę strzelać, ale 6m może być warta wspomniane 30zł, nie więcej. Proponuję oddać kija do szkółki wędkarskiej, niech dzieciaki skożystają, a jeśli chcesz na nim zarobić, to schowaj go na jakieś 50 lat w garażu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RybakONB Napisano 7 Września 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 (edytowane) hehe czili bezcenna Nie potrzebuje jej łapie na krótkie kije max.3m . Myślałem że może jest coś warta bo z chęcią bym ja wymienił na jakiś spinning no cóż trzeba będzie potrząsnąć kieszenią Dziękuje za pomoc Edytowane 7 Września 2014 przez hege połączenie postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi