lester Napisano 9 Września 2014 Zgłoszenie Napisano 9 Września 2014 Witam!Czy możecie podać mi link do dobrej rybackiej prognozy pogody dla zat Gdańskiej?
kris1313 Napisano 9 Września 2014 Zgłoszenie Napisano 9 Września 2014 (edytowane) Cześć Leszku - coś nikt nie ma czasu na pisanie, a moja praca też znika po każdym przejściu do stron pogody, ale jakoś pościubię Ci odpowiedź.. Adresów jest wiele, z niektórych informacji/stron trzeba wnioskować jak będzie, ale w takie własne prognozowanie też dobrze jest się wciągnąć by przewidywać rozwój pogody.Pogoda jest trochę moim konikiem od czasów latania szybowcami właśnie na białostockich Krywlanach, a byłem wtedy jeszcze "piękny i młody" Ale do rzeczy - podstawowe moje linki to: - bliskie pływanie a dla dalszego sprawdzić prognozę dla Helu i Władysławowa, bo jest trochę ostrzej LINK1 LINK2 - wiatr zaznacz Vind i Vindretning bo link nie skopiował tych poleceń - falowanie - radar opadów - a wszystko to przez układ frontów : opisowo mapy MAPA1 MAPA2 Do tego jeszcze kamery internetowe, ale to najmarniejsza wiedza, bo od brzegu, a na dalekiej wodzie jest to inny świat Pewnie dużo tego na początek, ale z czasem będziesz to ogarniał. Narazie prognoza na 14-16.IX wygląda zaporowo. Kutry przy 4Bft też nie wyjdą z portu bo to mordęga dla nich i wędkarzy. Pożyjemy - zobaczymy jak będzie. Edytowane 10 Września 2014 przez wind edycja linków
lester Napisano 10 Września 2014 Autor Zgłoszenie Napisano 10 Września 2014 (edytowane) To się nazywa odpowiedż .Wielkie dzięki. Edytowane 10 Września 2014 przez lester
Rekomendowane odpowiedzi