Kamil Croussant Napisano 19 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Czesc Chce sobie kupic wedke do spinningu glownie bede lowic szczupaki, moze i sie okon trafi. Wedka mnie interesuje by uciagnela takiego szczupaka do 60cm moze troche wiecej. Kaski moge na to wydac do 100zl. Macie jakies sprawdzone kije? lub jakies polecacie pisac jak mozecie odrazu z aukcja na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidGorzow Napisano 20 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 (edytowane) Cześć, nie napisałeś gdzie będziesz łowił i czy z brzegu czy z łodzi. Konger Tiger Cross Maxx L 270/7-25 Mój Tata używa tego kija już dobre parę lat. Edytowane 20 Października 2014 przez wind edycja linku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Croussant Napisano 20 Października 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 (edytowane) z brzegu Cześć, nie napisałeś gdzie będziesz łowił i czy z brzegu czy z łodzi.http://allegro.pl/wedka-spinning-konger-tiger-cross-maxx-l-270-7-25-i4646664582.htmlMój Tata używa tego kija już dobre parę lat.W opisie pisze ze wedka przeznaczona na sandacza, nie przeszkadza to w lowieniu szczupaka?Poszperałem na forum i znalazlem taka wedke, jeszcze wyszukalem na allegro promocje bo chodzi nawet 150 a tu za 109. Co myslicie o tym kijuShimano Vengeance AX spinnig 270cm 10-30 Edytowane 20 Października 2014 przez wind edycja linku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidGorzow Napisano 20 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Nie przeszkadza zupełnie w łowieniu szczupaków. Nie miałem odczynienia z kijkiem podanym przez ciebie więc się nie wypowiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tammyy Napisano 20 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Hej. To shimano powinno dać radę. Znajomek używa i jest zadowolony. Targa szczupłe do 1m i łowi głównie na blachy i gumy. Ogólnie cena dobra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Croussant Napisano 21 Października 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 (edytowane) No to Ostatnia Szansa te mi proponowaliscie glosujcie co wybrac, by byla gites Cormoran BlackMaster Jiggerspin 2,40m 7-28g Mikado Tsubame MS Spin 270 5-25g Mikado Sensei Medium spin 270 5-25g Konger Tiger Cross Maxx L 270/7-25 Shimano Vengeance AX Spining 270m 10-30 edit. prosze zapoznać się z regulaminem forum, szczególnie z zasadami wklejania linków. wind Edytowane 21 Października 2014 przez wind edycja linków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidGorzow Napisano 21 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Ja bym brał kongera, niby najdroższy ale spokojnie połowisz nim kupę czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ozet Napisano 21 Października 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 No to Ostatnia Szansa No to wykorzystam ostatnią szansę i polecę Ci podobnie jak Tammy, Vengeance Shimano. Kilowe szczupaki możesz wyrzucać nim za plecy. Wiem coś o tym. Na temat swoich łowisk, nie byłeś zbyt wylewny, ale na większości taką uniwersalną długością spina będzie 2,70m. Ale gdybyś łowił z brzegu na dużych rzekach czy jeziorach z bogatą roślinnością w strefie litoralu, praktyczniejsza będzie długość 3,00m. Spinning z cw. 10-30g. wystarczy spokojnie na wymienione przez Ciebie ryby, nawet ze sporym naddatkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 24 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 (edytowane) Sorry, pomyłka, post do kasacji... Edytowane 24 Stycznia 2015 przez Alexspin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi