Gość Piter Napisano 8 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Jak w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jotes Napisano 8 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 BASS ASSASSIN turbo shad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidGorzow Napisano 8 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Mi to wygląda na keitech easy shiner sexy shad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jotes Napisano 8 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Może i tak być, zdjęcie jednak nie pokazuje w całości tej przynęty. Na te Bass assassin miałem u nas b. dobre wyniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidGorzow Napisano 8 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Mi się kajty sprawdzały na okoniach, bo za sandaczem nie chodziłem w tym sezonie. Praktycznie cały sezon poświeciłem rapiszonkom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ŁYSY0312 Napisano 8 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Mi to też na "kajtka" wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piter Napisano 8 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 (edytowane) To jest kajtek dzięki za odp Edytowane 8 Stycznia 2015 przez Piter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi