solus viator Napisano 28 Marca 2015 Zgłoszenie Napisano 28 Marca 2015 Witam.Szukam wędki do łowienia met.odległościową dł.3.60 (taka dł.mi najlepiej odpowiada) i żeby była lekka, odległość rzucania powyżej 10m(jezioro) żebym mógł wyciągać ryby z wody 300-500g bez używania podbieraka nie martwiąc się że uszkodzę wędkę mam niedowład ręki i używanie podbieraka do każdej płoci czy małego leszcza (bo głównie takie ryby łowię) jest męczące i drażniące ,tylko czasami wpadnie większy leszcz czy karaś. wiadomo do większej sztuki podbierak to normalka. Mój budżet max 250zł.Ostatni rok łowiłem starą ciężką wędką w ramach rehabilitacji teraz chcę łowić dla przyjemności.Proszę o pomoc
grzybek Napisano 29 Marca 2015 Zgłoszenie Napisano 29 Marca 2015 Co powiesz na ofertę odległościówki Garbolino Kent? 3sekcje/360cm, waga 186g, węglowa Zmieścisz się w cenie razem z wysyłką Używana oczywiście ale w nienagannym stanie. Długi korek rękojeści (65cm) pozwala na dowolne mocowanie kołowrotka w takiej odległości od końca jakiej sobie życzysz.
solus viator Napisano 29 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Napisano 29 Marca 2015 Co powiesz na ofertę odległościówki Garbolino Kent? 3sekcje/360cm, waga 186g, węglowa Zmieścisz się w cenie razem z wysyłką Używana oczywiście ale w nienagannym stanie. Długi korek rękojeści (65cm) pozwala na dowolne mocowanie kołowrotka w takiej odległości od końca jakiej sobie życzysz. podaj jakiegoś linka z opisem
grzybek Napisano 31 Marca 2015 Zgłoszenie Napisano 31 Marca 2015 Nie znajduję linka do tej wędki. Dobry kijek szczerze polecam, oczywiście z oryginalnym pokrowcem Domyślam się, że dla Ciebie będzie idealny.
Rekomendowane odpowiedzi