aTam10 Napisano 28 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 (edytowane) Witam czy posiada ktoś tego kija co w temacie? Proszę o opinię Edytowane 28 Lipca 2015 przez aTam10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 30 Lipca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 (edytowane) SILVER to nowość w ofercie 2015 r., więc chyba trudno będzie o rzeczowe opinie. Z opisów spinningi tej serii wyglądają przyzwoicie, mają niezłe przelotki, ciekawie wyglądają. Wybrany przez Ciebie CW i długość są optymalne dla średniego spinningu, dość uniwersalnego. Zda egzamin zarówno do połowu okoni, jak i sandaczy, a i ze szczupakiem powinno sobie poradzić bez większego problemu. Cena więcej niż przyzwoita, ale nie spodziewaj się cudów, to wędzisko z grupy popularnych, tańszych konstrukcji skierowanych do wędkarzy nie nastawionych na rekordowe wyniki i "miejsce na pudle". Ps Od około 20-lat użytkuję wędziska JAXON-a i nigdy się jeszcze nie zawiodłem. Jeśli kupisz, podziel się swoimi wrażeniami. Edytowane 30 Lipca 2015 przez Alexspin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aTam10 Napisano 30 Lipca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 (edytowane) Ciężko mi będzie ocenić, ponieważ będzie to mój pierwszy spinning. Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez aTam10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aTam10 Napisano 4 Sierpnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 (edytowane) Czy do wyżej wymienionej wędki będzie odpowiedni ten młynek Robinson Dakota FD 306? Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez aTam10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 4 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 (edytowane) Powinien być OK, choć dla mnie troszkę zbyt lekki (265g), przy tej długości i ciężarze wędziska, chyba lepiej wyważyłby kołowrotek 300-320g, ale generalnie nie powinno być bardzo źle. Najwyżej będzie Ci zestaw trochę "lecial na pysk", ale to lepiej niż odwrotnie. Ps Na Twoim miejscu zerknąłbym na model KJ-ARM400. Ja mam model KJ-ARM300M i idealnie wyważa mi wędzisko spinningowe dł.240cm waga 203g. Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez Alexspin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi