Michał Paweł Kajetan Posted July 30, 2015 Report Share Posted July 30, 2015 (edited) Witam, przyszedł czas że postanowiłem zainwestować w nowy sprzęd a ściślej w 2x zestaw karpiowy lub pojedynczo. I tu dylemat nw co wybrać budżet raczej nie jest jakiś ogromny. Znalazłem ostatnio ciekawe zestawy,gdybny ktoś mógł się wypowiedzieć i pomóc trochę w wyborze byłbym mega wdzięczny. Łowić myślę na wodach stojoących typu jakieś zalewy może stawy. Niżej podaję kilka linków.Zestaw karpiowy wędka,kołowrotek, zanęta KongerZestaw karpiowy Jaxon Black Arrow i Jaxon Top Carp FRXLZestaw karpiowy 2x roder Carp, Medalist Team Carp + rod pod, swingery i inneZestaw karpiowy Konger Graffity Carp + Konger Carbomaxx Iron Carp Zestaw karpiowy Jaxon Arrow Carp + Jaxon Top Carp FRXL Carp 5000Zestaw karpiowy Jaxon Cantara Carp + Magnet Carp FRM i inne Zestaw karpiowy Jaxon Arcadia + Magnet Carp 300 Edited July 30, 2015 by wind edycja linku Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikrofalowka Posted September 8, 2015 Report Share Posted September 8, 2015 (edited) Cześć Ja korzystam z kija z wyżej wymienionych zestawów, mianowicie Jaxon Black Arrow wersja Carp Ground + Jaxon Magnet Carp FRXL. Wędka nadaje się na pewno na ponad 2 kg karpie, jestem z niej zadowolony. Kołowrotek Jaxon Magnet Carp FRXL przetestowałem z tą wędką jak również z feederem, mam go ponad dwa lata i sprawdza się on rewelacyjnie. Mam też słabszy model tego kołowrotka chyba FRM i zdecydowanie go nie polecam za dużo tam plastiku. Sygnalizator proponuję wybrać z pokrętłami, wygodniej się ścisza, ustawia tony. Sprawdź INSEL sklep, może też warto poczekać do zimy, bo powinny być wyprzedaże. Edited September 9, 2015 by mikrofalowka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts