maksz100 Posted August 6, 2015 Report Share Posted August 6, 2015 Witam! Posiada ktoś tego kijaszka: Fox Matrix Matrix Method master 11ft http://www.fishmatrix.co.uk/catalogues-products.php?section=5&product=251 Zastanawiam się nad kupnem, lecz nigdzie nie znalazłem opinii, informacji, ba nawet informacje o ilości składów trudno dorwać Wagi tez nie znam... Kij będzie służył do method feedera na jeziorkach/stawach i ten wynalazek matrixa wygląda ciekawie ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted August 6, 2015 Report Share Posted August 6, 2015 Tak to właśnie bywa z nowościami na tym rynku i ja też miałem podobny dylemat z kupnem kołowrotka do odległościówki. Na stronach w UK go znalazłem, u nas jeszcze nie. O opiniach na jego temat też nic nie znalazłem. Kupiłem więc w ciemno i jestem z niego bardzo zadowolony. Użytkuję już kilka miesięcy, pokazał się też i w naszych sklepach, a opinii nadal ni widu, ni słychu. Bez łachy! Teraz ja sam mam już wyrobioną bardzo pozytywną opinię na temat swojego zakupu. A kijek, o który zapytałeś? Wg mojej skromnej osoby, jest dwuczęściowy, długości 3,30 m... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maksz100 Posted August 6, 2015 Author Report Share Posted August 6, 2015 Tak to właśnie bywa z nowościami na tym rynku i ja też miałem podobny dylemat z kupnem kołowrotka do odległościówki. Na stronach w UK go znalazłem, u nas jeszcze nie. O opiniach na jego temat też nic nie znalazłem. Kupiłem więc w ciemno i jestem z niego bardzo zadowolony. Użytkuję już kilka miesięcy, pokazał się też i w naszych sklepach, a opinii nadal ni widu, ni słychu. Bez łachy! Teraz ja sam mam już wyrobioną bardzo pozytywną opinię na temat swojego zakupu. A kijek, o który zapytałeś? Wg mojej skromnej osoby, jest dwuczęściowy, długości 3,30 m... Zastanawiam się też nad krótsza wersja, chociaż czasami trzeba posłać dosyć daleko i wtedy przydaje się 330 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts