RybakONB Napisano 3 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 (edytowane) Witam. Polecicie jakiś spinning do 200zł ? dł. około 270cm c.w. około 10-30g Parametry najlepiej jak najbardziej zbliżone Na producenta nie jestem nastawiony, może to być cokolwiek. Głównie kij na szczupaki z brzegu ewentualnie sandacze. Myślałem nad tym Dragonem dł. 275cm c.w. 7-30g Mogę go za 151 wyrwać + wysyłka. + opis producenta. Edytowane 3 Września 2015 przez RybakONB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1papilion9 Napisano 3 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 bardzo dobra wędka na szczupaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RybakONB Napisano 3 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Użytkowałeś ją ? Lipa że nie posiada uchwytu na przynęte :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 3 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 (...) Lipa że nie posiada uchwytu na przynęte :x Przesada. Praktycznie nie używam zaczepu, nawet gdy jest. Zaczepiam przynętę o stopkę pierwszej przelotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RybakONB Napisano 4 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 (edytowane) Mi się przydaje jak wędruje po krzakach, otoczenie drzew do kolejnych miejscówek. No ale jak nie ma również zachaczam o stopkę. Ogólnie wygodniej i lepiej dla mnie jak jest to, no ale jak nie ma to nie koniec świata Edytowane 4 Września 2015 przez RybakONB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi