MICHNIK Napisano 11 Lutego 2012 Zgłoszenie Napisano 11 Lutego 2012 Merry Go Round Ice Rod firmy Mikado to wędka pod lodowa o innowacyjnej konstrukcji przeznaczona do łowienia na pod lodowe błystki, balansówki oraz cięższe mormyszki. Wędeczka posiada podzielony na dwie części blank, piankowy dolnik oraz jest wyposażona w sygnalizator pokazujący unoszone brania, w zależności od sprzedawcy jest dostepna w granicach 30zł. Mi przypadła do gustu i naprawdę fajnie mi się na nią łowi może i wam się spodoba.
Nicco Puccini Napisano 12 Lutego 2012 Zgłoszenie Napisano 12 Lutego 2012 Też mam, i używam do blaszek. Kiedy trafiła w moje ręce, wydawała mi się zbyt sztywna...I miałem trochę racji. Jednak zastosowanie dobrej żyłki i koniecznie kołowroteczka z bardzo precyzyjnym hamulcem niweluje jej sztywność i ukazuje największą zaletę, jaką jest wskaźnik brań. Dzięki swej specyficznej budowie, jak wspomniał Michnik, pokazuje on dobrze również brania podnoszone. Według mnie za te pieniądze kijaszek jak najbardziej godny polecenia z ofert masowej produkcji. Ale i tak nie ma to jak dobry hand made;P
MICHNIK Napisano 12 Lutego 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 12 Lutego 2012 Wiadomo hand made mówi samo za siebie tyle ,że nie każdy ma dostęp lub talent
Rekomendowane odpowiedzi