MICHNIK Posted February 11, 2012 Report Share Posted February 11, 2012 Merry Go Round Ice Rod firmy Mikado to wędka pod lodowa o innowacyjnej konstrukcji przeznaczona do łowienia na pod lodowe błystki, balansówki oraz cięższe mormyszki. Wędeczka posiada podzielony na dwie części blank, piankowy dolnik oraz jest wyposażona w sygnalizator pokazujący unoszone brania, w zależności od sprzedawcy jest dostepna w granicach 30zł. Mi przypadła do gustu i naprawdę fajnie mi się na nią łowi może i wam się spodoba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicco Puccini Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 Też mam, i używam do blaszek. Kiedy trafiła w moje ręce, wydawała mi się zbyt sztywna...I miałem trochę racji. Jednak zastosowanie dobrej żyłki i koniecznie kołowroteczka z bardzo precyzyjnym hamulcem niweluje jej sztywność i ukazuje największą zaletę, jaką jest wskaźnik brań. Dzięki swej specyficznej budowie, jak wspomniał Michnik, pokazuje on dobrze również brania podnoszone. Według mnie za te pieniądze kijaszek jak najbardziej godny polecenia z ofert masowej produkcji. Ale i tak nie ma to jak dobry hand made;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
MICHNIK Posted February 12, 2012 Author Report Share Posted February 12, 2012 Wiadomo hand made mówi samo za siebie tyle ,że nie każdy ma dostęp lub talent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts