RybakONB Posted December 8, 2015 Report Share Posted December 8, 2015 (edited) Witam, Mam na sprzedaż młynek Dragon Manta Match RD635i. Kołowrotek używany jeden sezon. Dwie szpule (long cast), Wygrany na zawodach jakoś na początku roku, chodzi jak powinien, miał kontakt z serwisem bo zacinał się hamulec, od nowości po wymianie części, regulacji, smarowaniu problem znikł (w serwisie gwarancyjnym dragona). Lekkie otarcie czarnej farby na obudowie, wyszła biała, malutkiej wielkości, poza tym jak nowy. Służył do paprochów na okonki, a Zaubera kupuje i nie potrzebny mi. Cena która mnie interesuję 130zł + drobne na wysyłkę. Foty dam jutro. Parametry bez problemu wyjawi wam wujek google. Edited December 8, 2015 by RybakONB Link to comment Share on other sites More sharing options...
RybakONB Posted December 21, 2015 Author Report Share Posted December 21, 2015 Przepraszam, niemogłem być pewien czas aktywny, ogłoszenie nieaktualne kołowrotek udało się sprzedać drugiego dnia Ot tak się poszczęściło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts