baloonstyle Napisano 16 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Tak jak w temacie. Czy stosujecie muchy zamiast twisterów na bocznym troku ? Jeżeli tak to jakich najczęściej ? Pozdrawiam Zdjęcia mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okno Napisano 16 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Ja stosuje, twister i na bocznym muchę, kiełża lub inne robactwo. Sprawdza się na białej rybie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baloonstyle Napisano 17 Lutego 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Hehe to nic nowego nie będę stosował Myślałem że może jakąś małą rewolucje będę robił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicco Puccini Napisano 17 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Nic nie stoi na przeszkodzie, by eksperymentować. Można przecież na boczny dać lekką muchę szczupakową i tym machać gdzieś po krzakach...kombinowanie z tym może nam wyjść na dobre chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baloonstyle Napisano 17 Lutego 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 No ja mam taki zamiar Coś innego bo już te twisterki męczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minus Napisano 17 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 bo już te twisterki męczą a dlaczego męczą??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baloonstyle Napisano 18 Lutego 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 wszyscy tylko tak katują okonki. W sklepie ostatnio tyle się nasłuchałem, byłem szósty w kolejce i przede mną każdy twistery i każdy opowieści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICHNIK Napisano 20 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 ja na boczny zakładałem imitację kiełża i nimfę złoto główkę brały okonie i pstrągi tyle ,że te komercyjne, zastanawiałem się czy dało rade by tak połapać wzdręgi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baloonstyle Napisano 21 Lutego 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Czyli na wodach PZW nie udało ci się nic złapać w ten sposób ? Co do wzdręg to czytałem że tak właśnie tez można się do nich dostać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICHNIK Napisano 21 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 On PZW only perch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minus Napisano 23 Lutego 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 (edytowane) Czyli na wodach PZW nie udało ci się nic złapać w ten sposób ? Co do wzdręg to czytałem że tak właśnie tez można się do nich dostać . a mnie się wydaje że do wzdręg lepiej się dobierać lekkimi przynętami podawanymi blisko powierzchni bo to ich rewir, nawet pysk mają tak ukształtowany aby pobierać pokarm z powierzchni. Ciężarek na troku sprowadzi przynętę w okolica dna a tam wzdręgi rzadziej buszują Myślę że Okno ma dobry patent mianowicie lekki jig (0,5-1g) a wyżej na troku muszka, kiełż czy inne świństwo na krasnopiórki Ja najczęściej łowiłem wzdręgi na obrotówki 00 i 0 a mucha to w ogóle byłaby rewelacyjna Edytowane 23 Lutego 2012 przez Minus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timon01 Napisano 5 Marca 2012 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 ja łowie wzdręgę na mokra muszkę miedzy grarzelami na upatrzonego fajna zabawa.Balon spróbuj dać mokta na trok blisko lustra wody oczywiscie w lecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baloonstyle Napisano 6 Marca 2012 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Co to jest mokta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi