Anubis Napisano 8 Lutego 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Lutego 2016 Witam. Zamierzam kupić bata 7m, lecz nie wiem, który jest lepszy i dlaczego. Zastanawiam się między: -Fiume Suarez, -Fiume Successo, -VDE-Robinson Team Power Carp TX , -Traper Power Stick Silver Pole 700 Może ktoś podpowiedzieć i coś uzasadnić?
Anubis Napisano 28 Lutego 2016 Autor Zgłoszenie Napisano 28 Lutego 2016 No to widzę dużo pomocnych wypowiedzi.
Zielan Napisano 28 Lutego 2016 Zgłoszenie Napisano 28 Lutego 2016 Na innym forum otrzymałeś dziś kilka odpowiedzi.
Ozet Napisano 28 Lutego 2016 Zgłoszenie Napisano 28 Lutego 2016 Anubisie, przepraszam że nie mając styczności z powyższymi batami , nie raczyłem Ci cokolwiek podpowiedzieć. Przepraszam również za swój brak przenikliwości, odnośnie Twoich łowisk, oraz gatunków ryb na które będziesz polował. Przepraszam też w imieniu forumowych kolegów, którzy nieopatrznie postawili na baty innych firm, więc na temat powyższych nie chcą uprawiać "radosnej twórczości".
Anubis Napisano 28 Lutego 2016 Autor Zgłoszenie Napisano 28 Lutego 2016 Woow Ozet. Piękny wykład ironiczny. Liczyłem, że ktoś z forumowiczów posiada jeden z wymienionych lub pochwali się swoimi doświadczeniami. Łowiska zbyt ogólne, a co do ryb to może się trafić ładny linek lub karaś. Nie nastawiam się bacikiem jak spiningiem.
Ozet Napisano 28 Lutego 2016 Zgłoszenie Napisano 28 Lutego 2016 "Wszystko już było - rzekł Ben Akiba, jeśli nie było, śniło się chyba." Przejrzyj tematy w tym właśnie dziale (Spławik), może znajdziesz inspirację dla dokonania właściwego wyboru. Ps. Dzięki za komplement.
NaRybach Napisano 12 Maja 2016 Zgłoszenie Napisano 12 Maja 2016 Z robinsona miałem okazję korzystać. Dobry i warty polecenia sprzęt. Z resztą modeli niestety nie pomogę.
Rekomendowane odpowiedzi