raventes Posted May 10, 2016 Report Share Posted May 10, 2016 (edited) Witam. Od razu uprzedzam, że piszę na prośbę znajomego który poprosił mnie o pomoc jemu w wyborze kołowrotków ( jakby nie wiedział, że ja jestem w tym zielony ). Zwracam się zatem do Was z prośbą o wyłonienie zwycięzcy. Kumpel napalił się na: 1. RYOBI SLAM FD CHW-SLM-5000 2. Ryobi Zauber CF 4000 lub ewentualnie można coś zaproponować innego do jak to ujął - ciężkiego spinningowania. Łowi tylko na rzece gdzie nurt jest dość ostry. Cena do 350 zł. Nie wiem jaki ma spinning. Osobiście mam ochotę polecić mu PENN SLAMMER 360 Z opisu wygląda dla mnie konkretnie, ale nie ja tu jestem ekspertem Edited May 10, 2016 by raventes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted May 10, 2016 Report Share Posted May 10, 2016 Osobiście mam ochotę polecić mu PENN SLAMMER 360 I to chyba najtrafniejszy wybór. Wpisz w wyszukiwarkę - Penn Slammer 360 opinie - będziesz zdziwiony ile ma pochlebnych opinii... Link to comment Share on other sites More sharing options...
raventes Posted May 10, 2016 Author Report Share Posted May 10, 2016 Czyli jednak moja wiedza jakiś poziom wyższy od zera prezentuje Dzięki za odpowiedź. Temat można zamknąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DawidGorzow Posted May 11, 2016 Report Share Posted May 11, 2016 Slammer nie układa za dobrze plecionki, grube linki fajnie układa, na cienkich robi brody. Penn Conflict dobrze układa mniejsze średnice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raventes Posted May 11, 2016 Author Report Share Posted May 11, 2016 (edited) Tylko problem jest tego typu, że PENN Conflict to nie da sama półka cenowa, więc niestety propozycja zacna, ale dla kumpla niemożliwa do zrealizowania. I przełożenie 6.2 nie będzie za duże na spinning? Edited May 11, 2016 by raventes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts