Damian Stefaniszyn Posted May 21, 2016 Report Share Posted May 21, 2016 Witam kolegów i koleżanki . Szukam ciekawego łowiska gruntowego w okolicach legnicy do 25 km w jedną stronę , w tym roku byłem już 2 razy na Kunicach i oprócz płoci nic nie wchodziło dodam że łowiłem od strony wioski ( dla znających to miejsce to na przeciwko sołtysa) oczywiście na grunt bo tylko ta metoda mnie interesuje . Następne łowisko to Mściwojów ciekawa woda sporo profesjonalnych karpiarzy z proteiną którzy siedzą wiele godzin bez brania czekając na to jedno pociągniecie trochę nie moje klimaty sam osobiście złapałem kilka leszczyków i płotek na białego i na kuku . I teraz pytanie do was jakie łowisko polecicie gdzie będzie można przyczaić się na lina , karasia , karpia z gruntu ? Chętnie też posłucham co wam udało się w tym sezonie pociągnąć na wodach PZW w okolicach legnicy bo tylko takie mnie interesują złapanie karpia na hodowlanym to nie to samo co na dziko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts