Minus Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 Jakiś czas temu znalazłem stronę GzoomG i zakupiłem kilka takich wynalazków na próbę, sprawdzają się dobrze chociaż już teraz nie łowię zbyt często na feedera. Bardzo ciekawy pomysł i za to wielki "szacun" dla Grzegorza który zainteresowany moją opinią zadzwonił do mnie któregoś razu i tak byliśmy w kontakcie przez jakiś czas Potem dowiedziałem się że wynalazca choruje na stwardnienie rozsiane i postanowiłem go wspomóc i tak jest do tej pory. co roku przysyła mi GzoomG a ja w zamian wspomagam go 1% podatku. Grzegorz to szalenie sympatyczny gość, z pasją i oczywiście zapalony wędkarz. Jeśli nie macie jeszcze celu na co oddać swój 1% to poniżej wstawiam jego stronę www a poza tym zachęcam do zakupu http://www.gzoomg.eu/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 Hmmm...możesz napisać coś więcej o tym wynalazku , jak Ci sie sprawdzał....szkoda, też że nie ma orientacyjnych cen.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minus Posted February 26, 2012 Author Report Share Posted February 26, 2012 kosztowało 11 zł za sztukę, na stronie gzoomg jest wszystko opisane, łowiłem na to z powodzeniem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur z Kętrzyna Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Oglądnąłem to cacko o powiem że nie za bardzo mi się to widzi. Co fakt dość nowocześnie wygląda, i pewnie ma jakieś zalety. Ale nie wiem co o tym myśleć, nie widziałem tego w realu, zaś fotka jednak nie oddaje realu do końca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minus Posted April 2, 2012 Author Report Share Posted April 2, 2012 wykonanie jest bardzo dobre, materiały najwyższej jakości Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts