recreativ Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 Witam wszystkich Szukam fajnej karpiowki w dobrej cenie . Na wedke myślę przeznaczyc 400-450 zł max . Wiem ze wybor wielki ale szukam wedki godnej polecenia Mój poprzedni kij pekł w ostatnia niedziele przy wyrzucie . Byl to kij Dragon Thytan Carp 3,90m 3,25lbs . Oczekuje rzutów od 80m wzwyż kije kupiłem tego roku i byly nad woda zaledwie pare razy wyciągnęły pare karpi do 10 kg Łowie na średnich łowiskach na podkarpaiu karpie na łowiskach tak do ok 20 kg . Co do kija potrzebuje go do rzutow z brzegu lowie na metode ale czesciej na ciezarek 80 gr co moglibyscie doradzic/polecic ?Wolałbym kij składany na 3 cz no ale 2 cz tez moglyby byc Z gory dziekuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
JKarp Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 Nasuwa mi się na myśl Delphin Impala 3lbs/360cm + Fuji Reel Seat. Miałem okazję ostatnio dotknąć i zobaczyć pod obciążeniem. Bardzo fajny kijek. Inny jaki widziałem to JRC Skyliner CX Rod 3lbs/360cm . A tu nawet filmik znalazłem JK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts