duluone Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 Witam! mam na sprzedaż wędziska spinningowe Synergy Shakespeare IM-6 Graphite sp 7'0F długość 2,10m ciężar wyrzutu 5-25g Shakepseare sc 5'6F / sec.:2 długość 1,65m ciężar wyrzutu 2-15g Shimano Catana SCATBX210UL długość 2,10m ciężar wyrzutu 2-10g jestem laikiem jeśli chodzi to wędkarstwo więc nie wiem ile są warte (przeszukując allegro itp niewiele się zorientowałem w temacie) najchętniej pozbęde się ich wszystkich, liczę na oferty hurtowe proszę o kontakt na email: duluone@o2.pl lub telefonicznie: 886880184 pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baloonstyle Posted March 12, 2012 Report Share Posted March 12, 2012 Myślę że temat do usunięcia. Pierwszy wpis i od razu handlowy. Chyba nie o to tu chodzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
duluone Posted March 12, 2012 Author Report Share Posted March 12, 2012 w takim razie przepraszam, nie jestem wędkarzem, kilka razy w Norwegii złapałem okonia, raz ładnego szczupaka i stamtąd mam też te sprzęty a nie widze sensu wystawiać ich na allegro. Bardziej zależy mi na pozbyciu się tego co mam niż na zarobku więc post jest raczej dla Was wędkarzy niz dla mnie jako sprzedawcy sprzętu w każdym razie pozdrawiam i w razie czego zajrzyjcie na allegro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts