Roba Napisano 16 Marca 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 Witam! Jestem nowy i cieszę się z dołączenia do tak zacnego grona wędkarzy! Moją przygodę z forum chciałbym zacząć od pytania dotyczącego wędek karpiowych. Łowię od około 2 lat, moje (nie pamiętam nazwy) wędki po sezonie wymagają wymiany. Chciałbym zaopatrzyć się w sprzęt który posłuży mi co najmniej 2 sezony stąd też moje pytanie do Was, jakie wybrac? Za wędkę chciałbym wydać około 200-250 zł. Potrzebuję też wędziska którymi mogę rzucić daleko. Mam kołowrotki Mikado Manaro które z czasem zmienię więc nie koniecznie muszą pasować do zestawu. Zależy mi tez na trójskładach do 3,60m. Co polecicie moi drodzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozet Napisano 16 Marca 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 Witaj. Słodkie słówka na niewiele się zdadzą, bo klasycznych karpiarzy ci u nas jak na lekarstwo. Proponuję abyś przejrzał tematy w działach "Gruntówka", oraz "Sprzęt wędkarski dla początkujących wędkarzy". Powinieneś coś znaleźć w interesującej Cię kwestii wędzisk karpiowych, bo takie tematy były już poruszane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi