LowcaRyb Napisano 26 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Sierpnia 2017 Witam, posiadam 2 wędki totalnie się na tym nie znam więc proszę o pomoc jedynie co o nich wiem to to, że jedna nazywa się york racer a druga Drogress Tele Pole są one coś w ogóle warte?
zwykły michał Napisano 26 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Sierpnia 2017 Jeśli są w dobrym stanie to jakieś 2 może 3 piwa ktoś zaoferuje Oczywiście za całość
johny65 Napisano 3 Października 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Października 2017 Witam jestem poczatkujacym wedkarzem chcialbym sie zapytac ile bedzie mnie kosztowalo zakupienie poczatkowego zestawu wedkarskiego?? i czy korzystalisice moze kiedys z chwilowek? jak one wogole dzialaja??
Ultraboat Napisano 10 Października 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Października 2017 Chwilówek nie polecam, a sprzęt wędkarski na początek możesz kupić nawet używany tylko po to aby się przyuczyć, dopiero później zainwestować w lepszy, nowszy i ładniejszy. Na forum jest odpowiedni dział, poczytaj aby wiedzieć więcej odnośnie skompletowania sprzętu.
Rekomendowane odpowiedzi