qbt88 Napisano 4 Grudnia 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Grudnia 2017 Witam! Sprzedam domenę internetową: lowisko.pl do kompletu dodaję adres IDN: łowisko.pl Idealna dla łowiska wędkarskiego / wędkarzy (jako blog, forum wędkarskie, spis łowisk wędkarskich). Wiek domeny: 15 lat i 10 mies. https://www.webconfs.com/web-tools/domain-age-tool/ Zainteresowanych zapraszam do aukcji.
hege Napisano 4 Grudnia 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Grudnia 2017 Lubię takie domeny:) Wędkarskich mam kilkanaście, chciałbym żeby pod każdą coś było, niestety czas goni, a projekty stoją w miejscu. Dlatego tym razem pozwolę komuś przygarnąć tą perełkę, kiedyś była by moja, albo bym się o nią starał gdybym widział ją na aukcji. Można wiedzieć jaka cena minimalna? Pozdrawiam
qbt88 Napisano 5 Grudnia 2017 Autor Zgłoszenie Napisano 5 Grudnia 2017 (edytowane) Witam, Zapraszam więc do aukcji Myślę, że bardzo fajna domena. Co do ceny minimalnej nie mogę zdradzić ...ale niedużo brakuje do jej osiągnięcia Zapraszam do aukcji Edytowane 5 Grudnia 2017 przez wind edycja linku
qbt88 Napisano 6 Grudnia 2017 Autor Zgłoszenie Napisano 6 Grudnia 2017 (edytowane) Już 33 osoby obserwują aukcję i parę dni do końca. Niska cena minimalna i świetna domena! (aktualna cena: 900 PLN). Zapraszam do licytowania lowisko.pl - Łowisko wędkarskie! & łowisko.pl Edytowane 6 Grudnia 2017 przez wind edycja linku
Rekomendowane odpowiedzi