DarthuS Posted August 19, 2018 Report Share Posted August 19, 2018 Witam wszystkich, zastanawiam się nad kupnem jakiejś sondy wędkarskiej, chciałbym wydać coś w okolicach 1000zł, czy do tej kwoty znajdzie się jakiś sensowny, godny polecenia sprzęt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafonn Posted June 8, 2020 Report Share Posted June 8, 2020 Ja osobiście polecam Ci echosondę Garmin Striker Plus 4 CV, lecz musiałbyś do niej dozbierać jeszcze troszkę pieniędzy. Jeśli traktujesz wędkarstwo na poważnie to zakup ten możesz potraktować jako inwestycję na wiele lat. Wspomniany przeze mnie model wyróżnia się wieloma przydatnymi funkcjami, posiada moduł GPS i można dzięki niemu w czasie rzeczywistym analizować to co dzieje się pod wodą. Warto dodać, że urządzenie to posiada też oprogramowanie Quickdraw Contour, dzięki któremu można tworzyć i przechowywać mapy z izobotami. Ja tą echosondę posiadam od kilku miesięcy i nie zamieniłbym jej na żadną inną, a dodam że w swojej kilkunastoletniej karierze kilka innych testowałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts