Paszczak Napisano 24 Maja 2012 Zgłoszenie Napisano 24 Maja 2012 Wklejam link z kamerki podwodnej MEW Przechowo. Jak macie podobne to wklejcie. Fajnie jest podejrzeć co się dzieje pod wodą. http://www.endico.pl/html/kamera1.html
Minus Napisano 24 Maja 2012 Zgłoszenie Napisano 24 Maja 2012 w nocy jest masa rybek idących do światła
Paszczak Napisano 25 Maja 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 25 Maja 2012 Widać sporo Troci, głównie smoltów, ale wczoraj widziałem jedną dosyć pokaźną.
Paszczak Napisano 25 Maja 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 25 Maja 2012 Dzisiaj festiwal Troci, przez pół godziny widziałem 5 sztuk które oceniam powyżej 60 cm. Oglądam sobie przy piwku, hehe... Racja Marckus, lepsze niż TV.
Nicco Puccini Napisano 28 Maja 2012 Zgłoszenie Napisano 28 Maja 2012 Racja Marckus, lepsze niż TV.Oj i to o wiele lepsze...Fajnie widzieć te piękne stworzenia w ich naturalnym środowisku. Jak to Znalazłeś?
Paszczak Napisano 31 Maja 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 31 Maja 2012 Jak to Znalazłeś? Namiar dał mi stary łowca troci, Łukasz. Ten z mojego opowiadania o troci na darowanego woblera.
Paszczak Napisano 2 Sierpnia 2012 Autor Zgłoszenie Napisano 2 Sierpnia 2012 http://www.vgtv.no/?category=43#!id=23021
SklepShark Napisano 22 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Napisano 22 Sierpnia 2012 Naprawdę ciekawie jest sobie popatrzeć na ryby w ich środowisku. Dzięki takim kamerą możemy poznać ich zachowanie w danym miejscu co na pewno ułatwi nam złowienie ciekawej zdobyczy. Naprawdę odprężające. Dzięki. Pozdrawiam i życzę udanych połowów.
Brzana_pl Napisano 27 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Napisano 27 Sierpnia 2012 No trzeba przyznać,że pomysł ciekawy,miło popatrzeć. Szkoda tylko,że te większe sztuki do połowu nie podchodzą aż tak do światła:) Wtedy byłoby zdecydowanie łatwiej,ale chyba nie do końca też o to chodzi.
Rekomendowane odpowiedzi