roni95 Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 Witam Pisze,ponieważ szukam zestawu na grunt. Wydaje mi się ,że wędką będzie feeder, ponieważ jest on bardziej uniwersalny niż picker. Wędka byłaby używana przede wszystkim na Kanale i rzece Wisła na odcinku Warszawy. Proszę o doradzenie zestawu razem z kołowrotkiem który byłby dobry do tej metody . Ryby które chciałbym łowić to przede wszystkim leszcze , płocie i krąpie. Interesuje mnie wędka o długości 360-390 tak żeby było można dalej rzucić Przedzial cenowy to 180-200zl razem z kolowrotkiem. Dziękuję za wszystkie propozycje i Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
MICHNIK Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 Witam, pochodzę z Płońska więc mniej więcej znam naszą Wisłę i radził bym ci mocniejszego feedera a to tego młynek od okumy z wolnym biegiem który może się przydać. Używam od lat sprzętu tych marek i złego słowa nie mogę powiedzieć Link to comment Share on other sites More sharing options...
roni95 Posted June 2, 2012 Author Report Share Posted June 2, 2012 (edited) Jednak mi zależy żeby zmieścić się w cenie 180-200 wędka+kołowrotek Edited June 2, 2012 by roni95 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MICHNIK Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Rozumiem to może trochę tańszy kijek i młynek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts