MłodyPolskiWędkarz Napisano 5 Listopada 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Listopada 2018 Witam wszystkich wędkarzy zastanawiałem się nad kupnem gum wędkarskich do spiningowania. Głównie interesowały by mnie gumy na szczupaka lecz także na okonia i sandacza.Kupowanie przynęt do spiningowania jest mi obce gdyż niedawno zaczeła się moja przygoda z spiningiem.Dotychczas korzystałem z kilku przynęt bądz pożyczałem od kolegi.Za odpowiedzi dziękuję i pozdrawiam.
Bonz89 Napisano 5 Listopada 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Listopada 2018 Witam na poczatek polecalbym na szczupaka kopyto 4l relaxa canibala 12,5 cm savage gear I pulse shad od berkleya. Na sandacza lunatic firmy dragon I longhorn firmy DAM I na okonia gumy firmy Keitech to taki zestaw poczatkowy nie kosztuje fortuny a na te gumki smialo mozesz zlapac wszystkie wyzej wymienione gatunki. Pozdrawiam 1
JKarp Napisano 6 Listopada 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Listopada 2018 15 godzin temu, Bonz89 napisał: Witam na poczatek polecalbym na szczupaka kopyto 4l relaxa canibala 12,5 cm savage gear I pulse shad od berkleya. Na sandacza lunatic firmy dragon I longhorn firmy DAM I na okonia gumy firmy Keitech to taki zestaw poczatkowy nie kosztuje fortuny a na te gumki smialo mozesz zlapac wszystkie wyzej wymienione gatunki. Pozdrawiam Hm...Jak polecasz to pewnie sam używasz ? Wypada zapytać czym dysponuje MłodyPolskiWędkarz - jaki kij, jaki kołowrotek i warunki gdzie łowi czyli głębokość, czy jest nurt id. JKarp 1
MłodyPolskiWędkarz Napisano 6 Listopada 2018 Autor Zgłoszenie Napisano 6 Listopada 2018 Dzięki za informacje. Na razie łowię na stary sprzęt z czasów komuny kij a kołowrotek trochę nowszy lecz nie jest to za dobry sprzęt. Mam w planach go wymienić w przyszłym roku na razie się zastanawiam nad wyborem wędziska i kołowrotka. Nurtu raczej nie ma bo łowię na stawie głębokość nie jest mi do końca znana ale gdzieś od 0.5m do myślę 3 , 2 około.
Rekomendowane odpowiedzi