Majcher92 Napisano 25 Listopada 2018 Zgłoszenie Napisano 25 Listopada 2018 Jak coś to mam na sprzedaż Anaconde Base 50 12ft 3,5lb dwie sztuki. Tylko tyle że preferuje odbiór osobisty.
andrzej jursybąk Napisano 25 Listopada 2018 Zgłoszenie Napisano 25 Listopada 2018 1 minutę temu, Majcher92 napisał: Jak coś to mam na sprzedaż Anaconde Base 50 12ft 3,5lb dwie sztuki. Tylko tyle że preferuje odbiór osobisty. A z kąd jesteś jaka cena i parametry jeśli masz to daj zdjęcie i numer tel bo może kupię
Majcher92 Napisano 25 Listopada 2018 Autor Zgłoszenie Napisano 25 Listopada 2018 Teraz, andrzej jursybąk napisał: A z kąd jesteś jaka cena i parametry jeśli masz to daj zdjęcie i numer tel bo może kupię Rawa Mazowiecka woj. Łódzkie. Cena myślę ze 380zł za dwie sztuki. Wędki w bardzo dobrym stanie,mało używane (mam drugi komplet). Jedyne co to nie mam tych materiałowych pokrowców od nich,gdzieś mi się zapodziały. Zdjęcia mogę wysłać na priv.
andrzej jursybąk Napisano 25 Listopada 2018 Zgłoszenie Napisano 25 Listopada 2018 1 minutę temu, Majcher92 napisał: Rawa Mazowiecka woj. Łódzkie. Cena myślę ze 380zł za dwie sztuki. Wędki w bardzo dobrym stanie,mało używane (mam drugi komplet). Jedyne co to nie mam tych materiałowych pokrowców od nich,gdzieś mi się zapodziały. Zdjęcia mogę wysłać na priv Trochę za dużo jak na początkującego(mnie) kupił bym tylko że zbieram na spinning
Majcher92 Napisano 25 Listopada 2018 Autor Zgłoszenie Napisano 25 Listopada 2018 Teraz, andrzej jursybąk napisał: Trochę za dużo jak na początkującego(mnie) kupił bym tylko że zbieram na spinning Jasne rozumiem. Po prostu wydaje mi się że tyle te wędki są warte (jak się mylę to mnie popraw). Mi się nie śpieszy ze sprzedażą,jeszcze nigdzie ich nie wystawiłem,więc możesz się odezwać za jakiś czas pewnie jeszcze będę je posiadał
andrzej jursybąk Napisano 25 Listopada 2018 Zgłoszenie Napisano 25 Listopada 2018 2 minuty temu, Majcher92 napisał: Jasne rozumiem. Po prostu wydaje mi się że tyle te wędki są warte (jak się mylę to mnie popraw). Mi się nie śpieszy ze sprzedażą,jeszcze nigdzie ich nie wystawiłem,więc możesz się odezwać za jakiś czas pewnie jeszcze będę je posiadał Słuchaj ja powiem ci tak, co do ceny to jest ona w miarę adekwatna (nawet dobra) co do towaru ja teraz zbieram na spinning i nie zabardzo chciałbym obciążać budżet ale jeśli masz zdjęcie to mogę ci podać nr tel to jeszcze byśmy popisali i może bym coś wymyślił a nie masz jakiegoś spinningu na sprzedaż?
Majcher92 Napisano 25 Listopada 2018 Autor Zgłoszenie Napisano 25 Listopada 2018 Teraz, andrzej jursybąk napisał: Słuchaj ja powiem ci tak, co do ceny to jest ona w miarę adekwatna (nawet dobra) co do towaru ja teraz zbieram na spinning i nie zabardzo chciałbym obciążać budżet ale jeśli masz zdjęcie to mogę ci podać nr tel to jeszcze byśmy popisali i może bym coś wymyślił a nie masz jakiegoś spinningu na sprzedaż? Zdjęcia mogę Ci podesłać jutro na priv. Niestety spinningu nie mam na sprzedaż.
andrzej jursybąk Napisano 25 Listopada 2018 Zgłoszenie Napisano 25 Listopada 2018 Teraz, Majcher92 napisał: Zdjęcia mogę Ci podesłać jutro na priv. Niestety spinningu nie mam na sprzedaż. Ok to wyślij tę zdjęcia na ten nr. Tel:574367799 i podaj długość
Rekomendowane odpowiedzi