henryk619sum Posted March 16, 2019 Report Share Posted March 16, 2019 Już niedługo zaczyna się sezon na grillowanie i tak się składa, że utworzyłem własne forum na ten temat. Poszukuję więc równie zaangażowanych w grillowanie ludzi tak jak ja żeby raz na jakiś czas porozmawiać o pysznościach z grilla. Tak, tak, tak mam pojęcie, że mało to dotyczy wędkarstwa ale to tylko takie zaproszenie, jeżeli chcecie dołączyć to tutaj jest link http://www.grillmaster.fora.pl/index.php?sid=087a114ad06a41a64cc85fa82132247b miłego dnia. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jotes Posted March 16, 2019 Report Share Posted March 16, 2019 Hmm! To ja jakiś inny jestem - odmieniec. Z przyjemnością zjem kawał mięcha z patelni, czy z piekarnika (niekoniecznie chude mięsko!), ale z grilla nie lubię. Żeby nie wiem jak cudownie było przyrządzone, doprawione, to mi to nie smakuje. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
henryk619sum Posted March 16, 2019 Author Report Share Posted March 16, 2019 Każdy ma inne gusta i ja to szanuję, miłego wieczoru. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts