Rafał Posted August 7, 2019 Report Share Posted August 7, 2019 Witam jestem w trakcie zapełnienia koszyku w sklepie pleciona i chciałbym zakupić kalosze jakieś cało roczne i z tego co widzę w ofercie mają kalosze firmy Lemigo czytałem że to polska firma na oku mam dwa modele : LEMIGO ARCTIC+ LEMIGO GRENLANDER Jak już pisałem wyżej chodzi mi o gumiaki całoroczne czy ktoś z was może coś doradzić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post ryukon1975 Posted August 8, 2019 Popular Post Report Share Posted August 8, 2019 Lemigo to nasza firma. Mają dobre wyroby i można je kupić w przyzwoitych cenach. Te same kalosze z logo Rapala i drugim Made In Poland są znacznie droższe. Dodam i że te Lemigo w katalogach firm niemieckich maja takie ceny że kolana się uginają. Miałem kilka modeli ich kaloszy i naprawdę warto je kupić. Nie zastanawiaj się zbytnio nad wyborem, przeczytaj opis weź te które Ci bardziej odpowiadają. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts