Jump to content

Kulki proteinowe własnej roboty.


Konrad2601
 Share

Recommended Posts

Witam.Czy ktoś z was robił kiedyś kulki proteinowe własnej toboty?Bo ja się za to zabrałem ale wyszły trochę za miękkie i mam pytanie.Czy mleko w proszku rozwiąże sprawę,czy jeżeli dodam mleka w proszku to kulki zrobią się twardsze?Wiem że do większości kulek idzie mleko w proszku ale ja mam przepis w którym nie jest ono konieczne ale sądząc po składnikach myśle że mleko ich nie zepsuje więc zastanawiam się czy je dodać.Wiem że za dużo razy użyłem sformułowania"mleko w proszku"ale nie chciało mi się wymyślać wyrazów zastępczych :)

Edited by Konrad2601
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...