Konrad2601 Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 (edited) Witam.Czy ktoś z was robił kiedyś kulki proteinowe własnej toboty?Bo ja się za to zabrałem ale wyszły trochę za miękkie i mam pytanie.Czy mleko w proszku rozwiąże sprawę,czy jeżeli dodam mleka w proszku to kulki zrobią się twardsze?Wiem że do większości kulek idzie mleko w proszku ale ja mam przepis w którym nie jest ono konieczne ale sądząc po składnikach myśle że mleko ich nie zepsuje więc zastanawiam się czy je dodać.Wiem że za dużo razy użyłem sformułowania"mleko w proszku"ale nie chciało mi się wymyślać wyrazów zastępczych Edited August 17, 2012 by Konrad2601 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now