Marcin77 Napisano 24 Maja 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2020 (edytowane) Witam wszystkich . Po wielu latach postanowiłem wrócić do spiningu .Jestem w trakcie kompletowania sprzętu.Pomaga mi mój kolega .Chciałbym poznać Wasze zdanie czy sprzet który zamierzam kupic jest ok. Wędka jaką chcę nabyc to Savage Gear XLNT3 Spin 2,43m 7-25g kołowrotek Kołowrotek Daiwa Exceler S 2500 . Czy to dobry wybór? Edytowane 24 Maja 2020 przez Marcin77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryukon1975 Napisano 24 Maja 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2020 (edytowane) Zestaw jest dobrze skompletowany. Wszystko jednak zależy od tego na jakich łowiskach i jakie gatunki ryb chcesz łowić. Edytowane 25 Maja 2020 przez ryukon1975 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin77 Napisano 24 Maja 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2020 To pierwsza wędka po latach, chciałbym aby była w miarę uniwersalna .Szczupak,sandacz,okoń...Bede lowił na Odrze oraz na jeziorze, z łodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryukon1975 Napisano 24 Maja 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2020 Na dużą rzekę wziąłbym mocniejszy kij mam na myśli ciężar wyrzutowy. Gdyby był trochę dłuższy to też by nie zaszkodziło. Zestaw który wybrałeś jest taki jak piszesz "uniwersalny" czyli do wszystkiego i do niczego. Szczególnie na tak specyficznym łowisku jak duża rzeka. Na jeziorze jeśli nie jest bardzo głębokie powinien się sprawdzic. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi