granda Napisano 31 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Napisano 31 Sierpnia 2012 Co najlepsze na szczupaka i okonia Obrotówka, Gumki , czy co?
wędkarz12 Napisano 31 Sierpnia 2012 Zgłoszenie Napisano 31 Sierpnia 2012 na okonia polecam twistera żabke kolor herbatka z pieprzem a na szczupaka fishuntery mikado najlepszy kolor to biały z czerwonym grzbietem dobrze jest go czerwoną nitką przebić polecam.
Pirania Napisano 1 Września 2012 Zgłoszenie Napisano 1 Września 2012 Każde łowisko ma swoje tajemnice, odkryj je
sabar Napisano 6 Listopada 2016 Zgłoszenie Napisano 6 Listopada 2016 na okonia polecam twistera żabke kolor herbatka z pieprzem a na szczupaka fishuntery mikado najlepszy kolor to biały z czerwonym grzbietem dobrze jest go czerwoną nitką przebić polecam. O tego białego nie miałem ale mi za to ładnie biorą na żólty podpalany z ciemnym grzbietem
Alexspin Napisano 7 Listopada 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Listopada 2016 na okonia polecam twistera żabke kolor herbatka z pieprzem a na szczupaka fishuntery mikado najlepszy kolor to biały z czerwonym grzbietem dobrze jest go czerwoną nitką przebić polecam. O tego białego nie miałem ale mi za to ładnie biorą na żólty podpalany z ciemnym grzbietem Każda pliszka swój ogonek chwali. Wam biorą na takie przynęty, na innym łowisku będą brały na inne... Każde łowisko ma swoje tajemnice, odkryj je To jest tajemnica wiary!!!
Rekomendowane odpowiedzi