diabolina3 Posted April 26, 2021 Report Share Posted April 26, 2021 Witam serdecznie, bardzo proszę o polecenie jakiś łódek zanętowych, ponieważ nie znam się na tym a chciałabym komuś sprawić taki prezent. Widziałam kilka modeli, ale nie wiem co jest ważne przy zakupie, czy np sonar i GPS się sprawdzają? Znalazłam takie łódki: Katamaran 3 komory łódź XXL 500 m, Boatman Actor v2-500 m oraz Joysway Baiting 2500 2,4 GHz RTR GPS. Fundusz na łódkę to ok 2000 zł. Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post m4ko Posted April 27, 2021 Popular Post Report Share Posted April 27, 2021 Jak widzisz, nie ma żadnych odpowiedzi. Moim zdaniem jest to spowodowane tym, że większość z nas nie używa tak wymyślnych sprzętów. Po prostu nie jest to nam potrzebne. Spróbuj popytać na jakimś forum karpiarskim bo oni są obeznani w tym temacie, bo to głównie oni tych łódek używają. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikołaj242 Posted January 9, 2022 Report Share Posted January 9, 2022 Witam mam pytanie czy punkty zaznaczone na GPS w aktorze można jakoś resetować czy to automatycznie zmienia się Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikołaj242 Posted January 9, 2022 Report Share Posted January 9, 2022 Witam mam pytanie czy w łudce Boatman można resetować punkty GPS czy jakoś można je zastąpić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts