Wartburg Napisano 25 Maja 2021 Zgłoszenie Napisano 25 Maja 2021 Ja kupuje właściwie wyłacznie od dwóch znanych mi kolekcjonerów z powodów j/w, PS jak kupisz coś z serii 44-77 i stanie zdatnym i będzie Cie irytować terkotka bądż uznasz prace za mało plynną moge odkupić. Jak chcesz wspólczesne "retro" o niespotyanej precyzji i trwałość z przeznaczeniem na spining.... polecam wyrób rosyjski:Nawijak na spining 1
piotrek10_07 Napisano 25 Maja 2021 Autor Zgłoszenie Napisano 25 Maja 2021 Bęnde monitorował ta aukcje tego 77 jak nie będzie zbyt drogo to włączę się w licytacje
piotrek10_07 Napisano 25 Maja 2021 Autor Zgłoszenie Napisano 25 Maja 2021 35 minut temu, Wartburg napisał: Ja kupuje właściwie wyłacznie od dwóch znanych mi kolekcjonerów z powodów j/w, PS jak kupisz coś z serii 44-77 i stanie zdatnym i będzie Cie irytować terkotka bądż uznasz prace za mało plynną moge odkupić. Jak chcesz wspólczesne "retro" o niespotyanej precyzji i trwałość z przeznaczeniem na spining.... polecam wyrób rosyjski:Nawijak na spining W ogóle ile może być wart taki kręciołek bo widzę, że ceny są różne! Na duńskiej stronie znalazłem 77x ale drogo bo wychodzi ok 500zl
Wartburg Napisano 25 Maja 2021 Zgłoszenie Napisano 25 Maja 2021 Wyciągnij średnią z ebaja, mająć na uwadze ze z X sa szybsze i rzadsze. Nie śledze rynku "youngtimerów"
Rekomendowane odpowiedzi