Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, mam pytanie do posiadaczy kołowrotka z tytułu, jak wasze spostrzeżenia na jego temat, jakie macie z nimi doświadczenia, jak pracują, pytam ponieważ mam problem z tym sprzętem, kupiłem go i po miesiącu zaczął tak mocno stukać w środku że to było można usłyszeć, dostałem drugi po reklamacji tamtego, pierwszy dzień nad wodą i już problem w nowym, wyczuwalne jest ząbkowanie w środku, przez cały obrót korbką czuć że stuka, myślałem że może to wina wędki, zmieniłem ja było to sam, przynęty też zmieniane z inną pracą ta sama sytuacja i porównanie z kolegi spro Red arc 6 letnim, ten stary ma płynną pracę zero jakich kolwiek dźwięków ani odczuć ząbkowania, a w nowym takie rzeczy. Ogólnie wg opinii kołowrotek pancerny i bardzo dobry, tym się głównie sugerowałem no i wygląd który mi się bardzo podoba, ale praca już nie. Moja daiwa ninja 2 letnia lepiej pracuje a swoje już po łowiła a była tańsza o 250zl. Napiszcie czy też mieliście takie doświadczenia z tym sprzętem. Pozdrawiam

Napisano

Wysyłaj w ramach reklamacji. Najwyżej Ci zwrócą pieniądze. Być może mit Zaubera/Spro, etc. się kończy.

Napisano

Nie jestem pewny, czy mi się w głowie coś nie miesza, ale chyba ze 4 lata temu gdzieś przeczytałem o wznowieniu tej serii po jej przerwaniu. W tym samym momencie zaczęły się pojawiać uwagi o zdecydowanie gorszej jakości.