Ddd p Posted May 8 Report Share Posted May 8 Proszę o pomoc, chce ponownie zacząć wędkować po prawie 30 latach czy wędka którą zamierzam kupić jest dobrym wyborem trochę dawniej jeździłem na Wiśle Skawine Jaxon Wędka Zaffira Feeder RT - 3,60m / 50-120g 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryukon1975 Posted May 8 Report Share Posted May 8 Wisła to złożone łowisko jeśli chodzi o metodę gruntową. inne warunki w klatkach inne w nurcie. Ogólnie jednak niektóre rzeczy się nie zmieniają. Mam tu na myśli długość oraz ciężar wyrzutowy. Dlatego uważam że znacznie lepszy byłby dla Twoich potrzeb kijek dłuższy. Osobiście wybrałbym wędzisko minimum 3,9 m oraz ciężar wyrzutowy 150 g. Sam chcę kupić kij na letnie brzany oczywiście typu feeder i pomimo że łowię na mniejszej rzece mam na oku wędzisko o długości 4,0 m i cw 200 g. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts