Wzymkf Posted July 28, 2022 Report Share Posted July 28, 2022 Mam l mam legitymację wędkarską i należy do okręgu Rzeszów PZW i jadę z rodzicami na wakacje na jezioro białe w lubelskim i nie wiem czy dostanę mandat za to że należy do innego okręgu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ubertroll Posted July 28, 2022 Report Share Posted July 28, 2022 Musisz wykupić zezwolenie. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryukon1975 Posted July 28, 2022 Report Share Posted July 28, 2022 (edited) Skoro masz zezwolenie z Okręgu Rzeszów to nie możesz łowić poza tym Okręgiem chyba że wykupisz kolejne zezwolenie w danym Okręgu. Jest tylko jedno częściowe porozumienie z Okręgiem Krosno. Okręg Rzeszów jedzie na bogato więc my jako wędkarze z tego Okręgu też musimy płacić w końcu oni jadą za nasze pieniądze. Edited July 28, 2022 by ryukon1975 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Ubertroll Posted July 28, 2022 Popular Post Report Share Posted July 28, 2022 Macie takie El Dorado (odnośnie porozumień), że aż zazdroszczę Nad Białym to się bawi, a nie ryby łowi. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryukon1975 Posted July 29, 2022 Report Share Posted July 29, 2022 (edited) W dniu 28.07.2022 o 21:36, Ubertroll napisał: Macie takie El Dorado (odnośnie porozumień), że aż zazdroszczę Taki mamy czas każdy myśli tylko o sobie nie tylko w "Polskim" Związku Wędkarskim. W którym to Polska ma dla mnie 17 846 km². Przepraszam policzyłem województwo a w pzw jak za dawnych czasów dzieli się na 47. Czyli mój wynik na cztery podzielić. W obecnym mam nic. Edited August 1, 2022 by ryukon1975 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts