19tracer94 Napisano 22 Stycznia 2013 Zgłoszenie Napisano 22 Stycznia 2013 Witam, jestem zainteresowany feederem do połowiu ryb drapieżnych(sandacz,szczupak) jak i do połowiu karpia.Proszę o jakieś konkretne podpowiedzi :-)
19tracer94 Napisano 22 Stycznia 2013 Autor Zgłoszenie Napisano 22 Stycznia 2013 (edytowane) Witam, jestem zainteresowany kupnem wędki Konger Carbospiral Feeder piszę ponieważ chciałbym dowiedzieć się czy ta wędka nadawała by się też do połowiu karpia. Jestem zainteresowany wędką żeby łowić drapieżniki na żywca jak i karpia,czy ta wędka się nada? Jeśli nie to dajcie jakieś konkretne podpowiedzi w przybliżeniu do moich wymagań:-) tak do 120zł Edytowane 22 Stycznia 2013 przez wind nie działajacy link
wind Napisano 22 Stycznia 2013 Zgłoszenie Napisano 22 Stycznia 2013 Większość feederów ma w opisie jako przeznaczenie, obok połowów gruntowych, połów drapieżników na żywca i trupka. Tak więc od biedy taki kij się nada do Twoich celów, również do łowienia niedużych, kilkukilogramowych karpi. edit: tematy połączone, dotyczą tego samego problemu, czyli sprzętu o takich samych parametrach i przeznaczeniu.
Rekomendowane odpowiedzi