HappyBlancik Napisano 11 Lipca 2023 Zgłoszenie Napisano 11 Lipca 2023 Cześć! Z racji że mój (polecany przez wielu użytkowników) Jaxon Genesis Pro Method Feeder 3.60 20-60g padł po jednym sezonie (ukruszona przelotka, która ucina mi plecionkę) szukam czegoś zastępczego - niezbyt ciężkiego feederka do metody na wody stojące, zdecydowanie NIE na komercje i holowanie 20 kilogramowych karpii. Myślę, że długość 3.60 jest optymalna, CW raczej nieduże - koszyki około 20-30g. Ciekawe są kijki od Flagmana czy Robinsona, jesteście w stanie coś polecić? 300zł na takiego feederka mogę przeznaczyć. Pozdrawiam :)
ryukon1975 Napisano 11 Lipca 2023 Zgłoszenie Napisano 11 Lipca 2023 (edytowane) Szukaj w kijach firmy Delphin mają naprawdę dobre wędziska w rozsądnych cenach. Na przykład Magma do 90g myślą że to coś na Twoje potrzeby. Dodam że ja polecam to co używam i znam. Nie biegnę za stadem jak na nie krtórych stronach gdzie zapytasz np. o spinnin ULto wszyscy chórem krzykną Blue Bird pomimo że 85% z nich nawet tego kija na żywo nie widziało. Edytowane 11 Lipca 2023 przez ryukon1975 1
Crowfish Napisano 11 Lipca 2023 Zgłoszenie Napisano 11 Lipca 2023 (edytowane) Witam, używam(także nie na komercji) mikado ultraviolet 360/90g. Jestem zadowolony. Cena przystępna, 5 szczytówek w komplecie. Pozdrawiam. PS. Jak napisał kolega post wyżej delphinami możesz się zainteresować jak najbardziej. Posiadam trzy karpiówki delphin i naprawdę wędziska klasa! Edytowane 11 Lipca 2023 przez Crowfish
Rekomendowane odpowiedzi