TomSpin Napisano 25 Lipca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2023 Cześć koledzy. Czy ktoś z Was używa, albo używał kołowrotka Spro SP1? Chciałbym uzyskać informacje na temat tego sprzętu od kogoś kto go używa/używał, bo zastanawiam się nad jego zakupem i nie wiem czy warto. Od wielu lat używam Stradica, jestem z niego bardzo zadowolony, ale chcę sobie kupić coś nowego, SP1 wydaje się być interesujący i technicznie i cenowo, ale nie mam z nim doświadczenie, ani nikt z kim łowię. Z góry dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Napisano 27 Lipca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2023 Kołowrotki SPRO to niezły sprzęt i były pozytywnie oceniane. Swego czasu używałem Spro Red Arc i nie miałem do niego żadnych zastrzeżeń. SP1 to jeden z nowszych produktów i może dla tego nie ma o nim jeszcze opinii, znalazłem taką, ale to chyba bardziej sugestia marketingowa, niż rzeczowa, praktyczna opinia. Wydaje mi się, że niewiele ryzykujesz nabywając tego SP1, a możesz być pierwszym, kto napisze o nim opinię wynikającą z praktyki. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi