ryukon1975 Napisano 31 Marca 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2024 33 minuty temu, Ubertroll napisał: Nie rozumiem, masz czas zrobić zdjęcia stosom drewna, potem wrzucić je na forum, a nie masz czasu wrzucić gotowców. Niepojęte! Najprostsze. Są to zdjęcia robione na bieżąco telefonem do innych nie mam dostępu.a nie poświęcę na to godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ubertroll Napisano 31 Marca 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2024 Dziś masz czas, naciesz nasze oczy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryukon1975 Napisano 1 Kwietnia 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2024 (edytowane) 13 godzin temu, Ubertroll napisał: Dziś masz czas, naciesz nasze oczy! Naprawdę myślisz że do tego stopnia.moim życiem kieruję internet? Mogę bez niego kilka tygodni żyć w realnym świecie. Szczególnie przy obecnej pogodzie. Uruchomiłem pocztę, allegro, forum, youtube mam w telewizji i to mi wystarcza żeby nie zejść z głodu. Może nawet na ryby pojadę? To nie pierwszy raz już straciłem komputer i wszystko co tam było czyli dla mnie nic wartościowego poza wartością samego komputera. Edytowane 1 Kwietnia 2024 przez ryukon1975 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi