Vuzeta Napisano 28 Maja 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2024 Cześć Jestem początkującym wędkarzem. Zależy mi na pomocy doświadczonych kolegów z forum z dobraniem odpowiedniego zestawu spławikowego. Raczej gustowałbym w wędkach z kołowrotkiem pomijająć opcje bata. Cel wędkowania : Polowanie na Lina Gdzie będę łowił : Przylasek Rusiecki Staw nr. 1 (z brzegu) Kraków Odległość wyrzutu od brzegu : jakieś 20-30m Głębokość jeziora: 2-3m Spławik raczej przelotowy, połów raczej będzie w dni bez opadów ani porywistych wiatrów. Jeśli by sie udało to fajnie by było aby mieć również spławik z możliwością dodania świetlinka na noc Budżet: Raczej nie mam jakichś wielkich ograniczeń. Dobrze by było nie przekraczać 500zł Bardzo bym był wdzięczny za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwykły michał Napisano 29 Maja 2024 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2024 Co kilka tygodni ktoś zakłada taki sam temat. Nie wymyślono niczego nowego międzyczasie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi